Say YES to the dress

Als trouwe kijker, ja er zijn dagen waarin enkele afleveringen per dag geen uitzondering zijn, van het programma “Say yess to the dress” wist ik precies welke jurk mijn trouwjurk zou worden. Ik zou niet het meisje zijn dat na 100 pasbeurten nog steeds niet kon beslissen,..

Mijn zoektocht naar de perfecte jurk zou dan ook niet al te lang duren. Na het samenstellen van mijn Jani-team, bezochten we onze eerste bruidswinkel. Een overweldigend gevoel, en ja net zoals op tv krijg je een te grote paskamer en je Jani’s mogen op stoeltjes aan de spiegel gaan zitten. Terwijl ik zat te passen grepen de anderen hun kans om de andere jurken, die bij hun aan de kapstok hingen, al op voorhand af te breken of in de hemel te prijzen.

De reacties na het zien van de eerste jurken bleven bij: ohja, dat is speciaal, bwah,… niet meteen hetgeen ik verwacht had. Hoewel ikzelf ook niet stond te juichen voor hetgeen ik aanhad. Na enkele missers kwamen, gelukkig, enkele toppers. Slechts één probleem. Twee totaal verschillende stijlen boden zich aan en leken allebei even leuk.

En ja,.. opeens werd ik het meisje dat na 100 pasbeurten nog steeds niet kon beslissen!

 

 

4 gedachtes over “Say YES to the dress

    • Ik had mezelf voorgenomen dat ik nog niet MOEST kiezen en dat heeft bij mij veel gedaan. Misschien iets te veel 😉 Wel ben ik hier heel blij van, anders had ik nu een jurk besteld waar ik niet 100% achter stond. Veel succes met de zoektocht! Laat iets weten wanneer je hem hebt gevonden 😉

      Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s