Een Pinterestwedding

Het is toch al een tijde geleden voor een nieuwe update van onze trouw, wat niet wil zeggen dat we stilgezeten hebben. Enkele trouwbeurzen, traiteurs,.. hebben ondertussen de revue al gepasseerd.

Maar hetgeen me vanaf dag 1 (of dag -100 ;)) bezighield was mijn Pinterest ‘Wedding’ mapje. Allerlei superleuke ideetje, het één al moeilijker uit te voeren dan het ander, gaven mij een perfect beeld van hoe ik wou, dat onze dag eruit zou zien. Jammer genoeg kwam ik er al zeer snel achter dat al die leuke ideetjes, zeer moeilijk op de markt te vinden zijn. (tenzij je ze van Amerika laat komen, maar dan ga je enorm veel verzend- en douanekosten moeten betalen). Natuurlijk kan je heel veel zelf maken (ga ik ook doen!).

Maar gelukkig laat Pinterest me niet steeds op m’n honger zitten. Heel wat pins kan ik effectief gebruiken! Zo hebben we onder andere ons kleurenschema kunnen vastleggen en heb ik heel wat ideetjes voor mijn trouwkapsel gevonden. En ja, ieder bezoekje aan de kapper is gegarandeerd een oefensessie voor wat het nu gaat worden op onze grote dag. Maar dit gaan we ook niet niet verklappen 😉

Ons kleurenschema mag dan wel weer gekend zijn! Met veel trost en waarschijnlijk geheel onverwacht 😉 stel ik voor:

  • roze
  • peach & blush
  • beige
  • glitter goud
  • grijs Screen Shot 2016-11-14 at 17.24.45.png

Screen Shot 2016-11-14 at 17.17.56.png

 

Liefs, Tatjana

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s